Advieskantoor
Triple Orange Insurance & Finance B.V.
Voorstraat 6
3281 AV, Numansdorp

Sinds 1970 jaar heeft familie Van der Hoeven, tegenwoordig in Numansdorp, een financieel advieskantoor. Sinds 2007 zijn wij werkzaam onder de naam Triple Orange B.V. Vanaf medio 2012 zijn wij operatief in ons kantoor in Numansdorp, midden in het Centrum van Numansdorp. Een gezellig, karakteristiek pand met alle moderne voorzieningen.

Triple Orange is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in totaaloplossingen op het gebied van financiële dienstverlening. Triple Orange staat al 50 jaar garant voor kwaliteit, verantwoordelijkheid en eindresultaat. Wij realiseren ons dat iedere opdracht zijn eigen specifieke aanpak nodig heeft; dit kan alleen door persoonlijk contact. Wij durven te zeggen dat wij onze cliënten kennen, vaak zowel zakelijk als privé; onze basis voor een goed advies.

De activiteiten van Triple Orange zijn onderverdeeld in drie disciplines:

Interim Professionals & Recruitment: werving en selectie, contracteren en detacheren van financiële professionals (HBO en WO niveau);
Accounting & Tax: administratie- en belastingadvieskantoor voor zowel ondernemers als particulieren;
Insurance & Finance: assurantiekantoor voor verzekeringen, hypotheken, bankspaarproducten en pensioenen.
Onze relatie met klanten en professionals wordt gekenmerkt door respect, flexibiliteit en goede samenwerking, waarbij wij streven naar een lange termijn relatie. Onze kwaliteit bepaalt uw en ons succes, nu en in de toekomst!

Indicatie kosten
Pensioenadvies: € 350
Vermogensadvies: € 350
Hypotheekadvies: € 1990
Uurtarief: € 75

    Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

    Laat hier uw gegevens achter, het advieskantoor neemt binnen 2 dagen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

    Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement