Aanmeldformulier advieskantoor
Bent u een financieel adviseur, heeft u een samenwerking met Brand New Day en wilt u terug te vinden zijn in onze ‘vind een adviseur’-module? Vul dan onderstaand formulier in.

Om uw kantoor aan te melden is het van belang om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vult u bijvoorbeeld geen indicatieve prijs in voor hypotheekadvies en de klant zoekt op de prijs van dit advies, dan wordt uw bedrijfsprofiel niet getoond.

Niet alle gegevens zullen in eerste instantie gebruikt worden en ook niet alle bepalingen uit het addendum zullen vanaf het begin van toepassing zijn. Maar omdat wij deze module over tijd gaan uitbreiden en u niet constant willen vragen om nieuwe informatie toe te voegen of akkoord te gaan met nieuwe bepalingen, vragen we het nu alvast. Naderhand kunt u door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord altijd de ingevulde gegevens aanpassen.

Met het invullen van onderstaand formulier en het klikken op ‘aanmelden’ onderaan de pagina gaat u akkoord met het addendum: “Vind een adviseur“. Vervolgens controleren wij deze gegevens en zorgen we ervoor dat uw profiel getoond wordt.

Nieuwe gebruiker
 
 
 
 
*Verplicht veld