Advieskantoor
JP Financieel Advies
De Brink 3
8101DA, Raalte

JP Financieel Advies is een onafhankelijk financieel dienstverlener. Ik, John Paul Akkerman, ben sinds 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening. Goed opgeleid als Hypothecair- en Financieel Planner houd ik van het verstrekken van informatie, regelen van financiële zaken en financieel inzicht geven. Ik heb ervaring en kennis van hypotheken, pensioen, lijfrente, erven/schenken, woekerpolis en financieel inzicht geven. Graag geef ik inzicht en advies met betrekking tot jouw persoonlijke en financiële situatie.

Om te bepalen wat de consequentie van jouw keuze is, moet je inzicht hebben. Als je inzicht hebt in de huidige situatie, creëer je overzicht. Door inzicht en overzicht krijg je rust, en kunnen er weloverwogen beslissingen worden genomen om jouw wens en de toekomstige situatie in te vullen.

Jouw situatie, financiële producten en wet- en regelgeving wijzigen regelmatig door diverse invloeden. Dit betekent dat de gevolgen voor jou óók veranderen. Door inzicht te krijgen en te houden, weet je waar je staat, en waar je eventueel moet bijsturen. Dit geeft rust.

Indicatie kosten
Pensioenadvies: €
Vermogensadvies: € 750
Hypotheekadvies: € 2000
Uurtarief: € 100

    Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

    Laat hier uw gegevens achter, het advieskantoor neemt binnen 2 dagen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

    Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement