Advieskantoor
HypotheekVitaal
Parijsboulevard 209
3541 CS, Utrecht

* Altijd persoonlijk, efficiënt en onafhankelijk hypotheekadvies
* Rente-risicospreiding via rentemix
* Ook voor een perfecte voorbereiding op een succesvolle hypotheekaanvraag

Allereerst is het belangrijk om te weten dat HypotheekVitaal onderdeel is van Quick Facts B.V. Dit is het moederbedrijf waarin de slimme hypotheeksoftware wordt ontwikkeld. Bij de ontwikkeling zijn vele adviezen tegen het licht gehouden met de kennis van toen en nu. De uitkomsten hiervan zijn waardevol bij de nog te geven adviezen.

We zijn begonnen met HypotheekVitaal om onze diensten aan te vullen. Het overgrote deel van de Nederlandse consumenten koopt al regelmatig producten online, waarom zouden we dit dan niet ook doen met hypotheekadvies en -bemiddeling was onze vraag. Uiteraard is de koop van een woning en de financiering hiervan niet een aankoop die te vergelijken is met anderen, we proberen alles wel zo simpel en begrijpelijk mogelijk te houden.

Mocht je op dit moment nog niet je woondroom in vervulling kunnen laten gaan door onvoldoende financieringsmogelijkheden, dan biedt HypotheekVitaal ook de mogelijkheid je financiële situatie te laten analyseren en zal een uniek persoonlijk traject worden opgesteld om ‘hypotheekfit’ te worden en je woondoelen te bereiken. Hiermee probeert HypotheekVitaal vooral de starter op de woningmarkt een zetje in de rug te geven.

Indicatie kosten
Pensioenadvies: €
Vermogensadvies: €
Hypotheekadvies: € 2000
Uurtarief: € 100

    Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

    Laat hier uw gegevens achter, het advieskantoor neemt binnen 2 dagen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

    Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement