Advieskantoor
Financieel Garant
Molenbochtstraat 67
5014EN, Tilburg

Persoonlijk financieel en deskundig advies!

U wilt het beste hypotheekadvies! U wilt goed verzekerd zijn, maar niet meer betalen dan nodig. Financieel Garant helpt u graag met het kiezen van de juiste oplossing en de juiste dekking.

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik mijn carrière als administratief medewerker en assistent accountant bij Deloitte gestart. Nadat ik mezelf had gespecialiseerd in Financiële planning ben ik in 1995 als zelfstandig financieel adviseur gestart. Zo ontdekte ik dat ik de meeste voldoening heb en mijn grootste passie en kracht ligt in het geven van financiele adviezen. Maatwerk oplossingen samenstellen die afgestemd zijn op de wensen en behoeften van de klant. Onafhankelijke adviezen met als doel het beste advies te geven wat in de markt te vinden is.

Na een tussenstap in een andere branche heb ik onlangs mijn diploma’s Wft basis, Wft vermogen, Wft hypothecair krediet,Wft pensioen en Wft schade particulier gehaald omdat ik het geven van financiële adviezen toch echt het allerleukste beroep vind dat er bestaat. Gedurende mijn loopbaan heb ik al vele klanten blij gemaakt met passende maatwerkoplossingen.

Laten we samen kijken wat in uw situatie mogelijk is. Ontdek hoe uw ideale oplossing wordt afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen. Als financieel adviseur ben ik aangesloten bij Financieel Zeker waardoor ik in staat ben om compleet onafhankelijke financiële adviezen samen te stellen met aanbiedingen van bijna alle financiële instellingen. Hierdoor bent u gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardig en onafhankelijk advies.

Bij Financieel Garant adviseren wij u op basis van uw levenscyclus. We kijken niet enkel naar uw huidige situatie maak ook naar de verschillende levensfasen die al geweest zijn en die nog komen gaan.

Hierbij kunt u denken aan het kopen van uw (eerste) woning, samenwonen, gezinsuitbreiding, de kinderen die het huis uit gaan, uw pensioen, hulp bij zorg, vermogensoverdracht en nalatenschap.

Indicatie kosten
Pensioenadvies: € 750
Vermogensadvies: € 750
Hypotheekadvies: € 2000
Uurtarief: € 120

    Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

    Laat hier uw gegevens achter, het advieskantoor neemt binnen 2 dagen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

    Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement