Advieskantoor
Fina
Bataaf 7
6661 SL, Elst

Als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat jij door de terugtrekkende overheid meer verantwoordelijkheid krijgt over je financiële zaken, nu en in de toekomst.

Waar we allemaal de afgelopen jaren mee geconfronteerd worden, is de toenemende onduidelijkheid omtrent de financiële producten en de partijen die deze producten in de markt zetten. Recente gebeurtenissen, zoals: de woekerpolis affaire en het failliet gaan van banken, hebben deze problematiek aan de oppervlakte gebracht.

Financiële producten vervullen een belangrijke rol in het leven. Aan de aanschaf daarvan zijn risico’s verbonden. Zo kan een verkeerd afgesloten verzekeringsproduct niet de gewenste dekking bieden of een vermogensproduct niet het benodigde eindbedrag opleveren. Deze risico’s kunnen kleine, maar ook grote gevolgen hebben, die je niet wilt of kunt lopen. Fina begrijpt hoe belangrijk het is om de baas te zijn over je geldzaken en niet andersom. Fina begrijpt ook dat je niet zomaar aan iedereen het vertrouwen geeft om je geldzaken in te zien.

Indicatie kosten
Pensioenadvies: € 750
Vermogensadvies: € 750
Hypotheekadvies: € 2795
Uurtarief: € 145

    Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

    Laat hier uw gegevens achter, het advieskantoor neemt binnen 2 dagen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

    Voor meer informatie met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens zie ons privacystatement